Intensieve speltraining voor (semi-) professionele acteurs voorjaar 2020

In maart en april 2020 biedt Theaterschool Mangrove een intensieve speltraining van vijf avonden aan voor (semi-)proffessionele acteurs.

Deze training wordt gegeven door regisseur en actrice Annemieke Elstak. Zij geeft al meer dan 14 jaar acteerles en weet het beste uit acteurs te halen en hen in hun kracht te zetten. In vijf avonden gaat ze aan de slag met tekstinterpretatie, improvisatie, acteurbewustzijn en transformatie. Als deelnemer heb je de kans voorafgaand aan de training een leervraag of leerdoel in te brengen, waar Annemieke tijdens de training met je mee aan de slag gaat.

 

Deze training is bedoeld voor acteurs die een theateropleiding hebben genoten en/of ervaring hebben in professionele producties. Twijfel je of jouw ervaring voldoende is? Stuur dan even een mailtje naar annemieke@theaterschoolmangrove.nl

 

De cursus vindt plaats op vier donderdag en één dinsdagavond in maart en april en de leslocatie is het pand van Theatergroep Mangrove 'Spot op Zuid', aan de van Langendonckstraat 15A in Rotterdam. Deze locatie is goed bereikbaar met OV en in de omgeving is het gratis parkeren.

 

Aanmelden voor deze training kan via het inschrijfformulier op deze site. Wacht niet te lang met aanmelden, want er zijn maar acht plekken beschikbaar.

 

In juni 2020 organiseert Theatergroep Mangrove een open auditie voor al haar professionele producties van seizoen 20/21. Deze training is daarom ook een goede voorbereiding op die auditie en een kennismaking met Mangrove .

 

Hieronder alle details op een rijtje:

Wat: Intensieve speltraining

Data: 19 & 26 maart, 2, 14 (let op dit is een dinsdag) en 23 april 2020.

Tijden: 19.30-22.30 (incl. pauze)

Waar: Spot op Zuid, van Langendonckstraat 15A, Rotterdam

Voor wie: (semi-) professionele acteurs boven de 21 jaar.

Kosten: € 150 excl. 21% BTW voor vijf avonden. LET OP: Deze kosten kunnen in zijn geheel worden afgetrokken als studiekosten voor de belastingdienst.

Minimaal aantal deelnemers: 5

Maximaal aantal deelnemers: 8

Inschrijven tot: 8 maart 2020