'IN THE SPOTLIGHT' ZOMERKAMP VOOR ALLE THEATERDIEREN VAN 9-12 jaar

De zomervakantie is natuurlijk een heerlijke tijd vol van zon, plezier, leuke dingen doen, lekker eten en bij je familie en vrienden zijn.

Maaaaaaaar…..in de zomer is er ook heel weinig te doen als je van theater houdt. Er zijn weinig lessen om te volgen, voorstellingen om in te spelen en naar het theater gaan kan ook niet, want die zijn allemaal dicht.


Daarom heeft Theaterschool Mangrove besloten om dit jaar een In the spotlight kamp te organiseren. Hier kan iedereen tussen de 9-12 jaar die van theater houdt zich voor aanmelden. Ervaring is niet belangrijk!

 

Van maandag 27 juli t/m donderdag 30 juli ga je samen met leeftijdsgenoten en onder leiding van een heel ervaren, energiek en enthousiast docententeam aan de slag met verschillende theaterstijlen. Je krijgt les in theater (o.a. improvisatie en camera-acteren), zang (musical) en dans van verschillende (gast)docenten uit het vak. Daarnaast is er elke avond een actieve, hilarische of spannende activiteit en natuurlijk zingen we oneindig liedjes aan het kampvuur, gaan we een middag zwemmen én sluiten we af met een bonte avond. Bij het In the spotlight kamp is niets te gek, word je de hele dag door uitgedaagd en verrast en is het vooral ontzettend gezellig! Want wie wil er nou niet met z’n allen ontbijten in de zon en de avond afsluiten aan het kampvuur met marshmallows.

 

Het docententeam o.a. bestaande uit Annemieke Elstak (regisseur, actrice en artistiek leider Mangrove) en Aron Elstak (zangdocent en acteur) heeft de afgelopen jaren al veel van dit soort theaterkampen georganiseerd voor verschillende leeftijden.

 

Hieronder vind je alle informatie op een rijtje:

WAT: In the spotlight kamp
WANNEER: 27 juli (11.00) – 30 juli (20.00) 2020 OF 24 augustus (11.00) - 27 augustus (20.00). Geef bij inschrijving duidelijk aan of allebei de weken uitkomen of dat uw kind één van de twee weken verhinderd is. Welke van de twee periodes het wordt, wordt binnenkort bekend.
VOOR WIE: Iedereen die van theater, dansen en zingen houdt tussen de 9-12 jaar.
WAAR: YMCA Boshuis te Driebergen
KOSTEN: €325. Dit bedrag is inclusief:
- Drie overnachtingen in Boshuis YMCA in Driebergen op een jongens of meisjesslaapzaal.
- Per dag: ontbijt, lunch en zeer zorgvuldig en vers bereid diner.
- Versnaperingen tussendoor
- Limonade, water, thee, frisdrank
- Minimaal zes lessen op het gebied van theater, zang en dans
- Alle activiteiten (zwemuitje, bonte avond etc.)
- 24/7 toezicht en begeleiding van een zeer ervaren docententeam
BETALINGEN IN TERMIJNEN: Ja, in max. 3 termijnen.
VERVOER: Op eigen gelegenheid. Wij raden carpoolen met andere deelnemers aan.
MINIMAAL AANTAL DEELNEMERS: 14
MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS: 20
AANMELDEN: Via het aanmeldformulier op deze site

AANMELDEN TOT: Wij raden jullie aan om je z.s.m. (voor 15 maart) aan te melden. Aanmelden is mogelijk zolang er plekken beschikbaar zijn.